DentiST je časopis studenata dentalne medicine u Splitu. Naše uredništvo nalazi se u sklopu Medicinskog fakulteta u Splitu, a ovdje možete pročitati čemu DentiST teži i tko su naši članovi :)
Header image

Impressum

Časopis DentiST je 2012. godine nastao kao list studenata studija Dentalne medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu.

Nakon objavljenih pet brojeva, izdavanje se prekida do 2018. godine kada su tadašnje studentice Nika Veček, dr. med. dent., Ružica Dragun, dr. med. dent. te Antea Pipinić uz podršku i pomoć asistentice Marije Roguljić, univ. mag. med. dent. ponovno pokrenule izdavanje časopisa u novom ruhu u kojem ga i danas nalazite.

Od svog osnutka, glavna ideja našeg časopisa je posvećenost promidžbi novih znanja u području dentalne medicine kroz aktivno sudjelovanje studenata u stvaranju članaka pod mentorstvom stručnih suradnika Medicinskog fakulteta u Splitu. U svrhu digitalizacije i integracije do sada objavljenih radova, DentiST od 2020. godine postaje elektronički časopis i na taj način je pristupačan studentima svih sveučilišta u Hrvatskoj i šire.

Časopis se objavljuje dva puta godišnje i osim mnoštva stručnih članaka sadržava i originalne prikaze slučajeva, izvještaje s kongresa i ostale zanimljivosti.

Ovim putem zahvaljujemo svim sponzorima koji omogućavaju izdavanje ovog časopisa, studentima, mentorima i svima onima koji ulažu trud da ovaj časopis postane što kvalitetniji, zanimljiviji i trajni izvor znanja za sve generacije.

Uživajte u čitanju,

Vaše uredništvo

Naš tim

Ponosno vam predstavljamo članove našeg tima

Nensi Ćaćić
Urednica
Karla Jurković
Urednica
Jure Trogrlić
Urednik
Josip Orešković
Urednik
Ivna Ćavar
Urednica
Fabjan Zlodre
Grafički dizajner

Ovim putem htjeli bismo se posebno zahvaliti doktorici Mariji Roguljić koja nam je dala ideju i poticaj za pokretanje časopisa.
Također želimo zahvaliti našoj prodekanici profesorici Katarini Vukojević i profesorici Renati Pecotić na pruženoj podršci i pomoći od samog početka.

MARKETING I FINANCIJE:

Jure Trogrlić
Josip Orešković

GRAFIČKA OBRADA:

Fabjan Zlodre

WEB DIZAJN:

kally-design.eu

IZRADA I DIZAJN „MR. DENTIST-a“:

Tea Perko

NAKLADNIK:

Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu
Šoltanska 2, HR – 21000 Split

ISSN:

ISSN 2718-1618 (Online)

ISSN 1848-4247 (Tisak)

GODINA POSTAVLJANJA PUBLIKACIJE NA MREŽU:

2020.